Húsos galuska

4 fő részére

Nehézség:

közepes

Beküldte:

hozzávalók

  • 2 evőkanál olaj
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • pirospaprika
  • 30 dkg darált sertéshús
  • 2 paradicsom
  • 2 paprika
  • bors
  • nokedli tészta
  • tejföl

Elkészítés

A forró olajban a kis kockákra vágott hagymát fedő alatt megpároljuk. Meghintjük pirospaprikával, majd beletesszük a darált húst, a kis kockákra vágott paradicsomot és paprikát, sózzuk, borsozzuk. Kevés vízzel puhára pároljuk. A nokedlitésztát külön kifőzzük. Ha kész, összekeverjük a hússal, átforrósítjuk, leöntjük tejföllel és azonnal tálaljuk.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.