Húsos galuska
4 fő részére
Nehézség:
közepes
hozzávalók
- 2 evőkanál olaj
- 1 nagy fej vöröshagyma
- pirospaprika
- 30 dkg darált sertéshús
- 2 paradicsom
- 2 paprika
- só
- bors
- nokedli tészta
- tejföl
Elkészítés
A forró olajban a kis kockákra vágott hagymát fedő alatt megpároljuk. Meghintjük pirospaprikával, majd beletesszük a darált húst, a kis kockákra vágott paradicsomot és paprikát, sózzuk, borsozzuk. Kevés vízzel puhára pároljuk. A nokedlitésztát külön kifőzzük. Ha kész, összekeverjük a hússal, átforrósítjuk, leöntjük tejföllel és azonnal tálaljuk.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.